Om vi ønsker å kjøpe spisebord online er det ikke bare utseende på spisebordet vi trenger å vurdere, men en annen viktig faktor er hvordan bordet blir levert. En praktisk ordning for hjemkjøring kan vise seg å være viktigere enn om vi kan spare noen hundrelapper på å kjøpe bordet hos en eller en annen leverandør.

Praktiske betingelser på nett

Konkurransefortrinn ved netthandel av møbler inkluderer praktiske betingelser på nett. Vi har mange spennende spisegrupper å velge blant når vi leter etter den perfekte gruppen på nett. Når vi endelig har funnet frem til det perfekte design spisebordet og akkurat de stolene som passer best til bordet vi har valgt, bør vi vurdere leverandørens leveringsbetingelser før vi tar det endelige valget. Om vi ender opp med et bord som kun leveres til nærmeste speditør som tar det inn fra utlandet, kan det være vanskelig for mange av oss å få hentet bordet. De praktiske leverandørene har inngått avtaler som innebærer at bordet leveres helt ut til kunden.

Sjekk også hva betingelsene er om du ikke skulle være hjemme når de forsøker å levere det. I noen tilfeller kan du oppleve at varene lagres hos speditøren inntil du henter dem om du ikke er hjemme når de forsøker å levere. Dette kan bety at du i tillegg må betale lagerleie inntil du får hentet spisebordet eller spisegruppen du har bestilt.

Spisebord online i stedet for i butikk

Med de rette betingelsene vil vi ikke merke stor forskjell om vi handler f.eks spisebord online i stedet for i butikk. Selv om bordet blir sendt hjem til oss fra utlandet kan vi oppleve samme hjemleveringsservice som vi ville gjort om vi kjøpte bordet i en butikk. Gode leverandører av møbler vil ha gode avtaler med utleveringsfirmaer som leverer møblene hjem til deg. Ofte får du i tillegg god pris for utleveringen av møblene.

Kjøper vi møbler på nett kan vi hos de fleste gode leverandørene få møblene levert rett på døren og får informasjon når varene er på vei.