Skjønnet finnes i (nesten) alt!

Kategori: Helse og skjønnhet

Pårørende kan ha behov for psykolog

Som pårørende til syke familiemedlemmer kan mange oppleve å møte veggen etter å ha brent lyset i begge ender over lang tid.

Mange merker nok ikke engang at de trenger hjelp, eller en form for utløp for alle tanker og følelser man bærer inni seg. Andre igjen bruker familiemedlemmer rundt seg, men disse går med sine egne tanker og har ofte behov for utløp selv.

Det er veldig individuelt hvordan man reagerer når man havner i en situasjon hvor noen man er glad i enten blir rammet av sykdom, eller …

Koreansk Hudpleie og hemmelighetene bak

Er du lei av å slite med hudpleieproblemer? Drømmer du om en strålende og feilfri hud? Ikke lete lenger, for Koreansk hudpleie er her for å hjelpe deg.

Denne anerkjente koreanske hudpleierutinen har tatt skjønnhetsverdenen med storm. Med sin unike tilnærming og fokus på naturlige ingredienser har Koreansk hudpleie fått et rykte for å forvandle kjedelig og sliten hud til en strålende og ungdommelig glød.

I denne omfattende guiden vil vi utforske verdenen av Koreansk hudpleie, inkludert opprinnelsen, prinsippene og trinnene som er involvert for å oppnå din beste hud …

La Roche-Posay – Produkter med termalsk kildevann fra Frankrike

La Roche Posay er et hudpleiemerke som er anbefalt av hudleger hele verden over. Mekret skiller seg fra andre hudpleiemerker ved at de har spesialisert seg inn på selv den mest sensitive huden. Merket har også blitt særlig kjent for sine effektive og milde hudpleieprodukter som både forebygger mot, samt reparerer en rekke ulike hudproblemer.

Bertrand Du Guesclin

Historien til hudpleiemekret går helt tilbake til 1300-tallet, da den franske adelsmannen; Bertrand Du Guesclin, med et uhell oppdaget de termalske kildene i byen La Roche-Posay i Frankrike. Han var på vei …

Hudklinikk og personlig velvære

Det er utrolig viktig å ta vare på seg selv, det gjelder alt som er innvendig, det ytre og i sinnet. Ofte i travle hverdager så er det mange som dessverre nedprioriterer seg selv. Ved å ta vare på seg selv i alle fronter passer man på hele kroppen så vel som sinnet. Dette øker ens egen livskvalitet og en avslappende tur på en hudklinikk kan være en skikkelig «boost» i en ellers travel og stresset hverdag.

Hvordan pleie hele kroppen?

Å pleie sinnet kan en gjøre med å jobbe …

Brystreduksjon er mer enn bare estetisk forandring

For de som er misfornøyd med brystenes størrelse, finnes det kirurgiske inngrepet brystreduksjon. Det er flere tilgjengelige operasjoner man kan få utført hvis man ønsker større eller mindre bryster. For kvinner har størrelsen mye å si for selvfølelsen, uansett hvilken størrelse man har. Det påvirker figuren og fasong på klesplagg, fysisk aktiviteter og for eksempel seksuallivet. Brystene forandrer seg hele livet og kvinners syn på egne bryster forandres også gjennom livet.

Man kan øke størrelsen ved å sette inn implantater og de fleste av oss har hørt om silikonbryster. En …